Arhiva kategorije: Omega

Sustav Omega opet dostupan

Sustav Omega je opet dostupan od nedjelje, 24.09.2017 u 18.30 sati. Radovi su završeni 20 sati prije planiranog roka radi zakazanog dekanskog roka. Sustav je uspješno nadograđen na novu inačicu programskog rjesenja Moodle i migriran na novi poslužitelj. Prethodni poslužitelj nas je posluživao punih 11 godina.

Radionice za brucoše 2017 – Sustav Omega

Poštovani studenti PRVE godine studija, oglašavamo radionice o korištenju Sustava učenja na daljinu Omega. Pronađite svoje ime na popisu (dostupnom na http://cpeu.ffzg.unizg.hr/?page_id=346) i dođite u navedeno vrijeme s papirom ROZA boje koji ste dobili pri upisu! Ako vas nema na popisu, vjerojatno ste upisali promjenu grupe (tj. već ste studirali na FFZG) i stoga ne morate ići na radionice.

  1. Prije dolaska na radionicu trebate se prijaviti na sustav Omega (na adresi: http://omega.ffzg.hr) korištenjem svog AAI@EduHr računa (korisničko ime unosite u cijelosti – skupa s @ffzg.hr). NAPOMENA; Ako vam ne radi lozinka, slijedite upute za promjenu: http://infosl.ffzg.unizg.hr/promjena-aai-lozinke/
  2. Pohađanje radionica je NUŽNO. Ako niste u mogućnosti doći na radionicu u navedenom terminu, MORATE se što prije javiti na e-mail cpeu@ffzg.hr.
  3. Na radionicu MORATE donijeti svoje podatke za AAI@EduHr račun – PAPIR ROZA BOJE koji ste dobili pri upisu na Filozofski fakultet. Bez tih podataka ne možete sudjelovati na radionici.
  4. Ako kasnite, trebate se javiti dežurnim demonstratorima koji će biti ispred učionica A103,  A104 i A212A.
  5. Učionice A103 i A104 nalaze se na prvom katu zgrade FF (kad uđete u zgradu FF, idete desno, pa uz stepenice gore na 1. kat i potom opet desno), a učionica A212A nalazi se na drugom katu zgrade FF.