Radionica “Nova Omega – prelazak s Moodle 1.9 na Moodle 2.4″

Opis:

Radionica “Nova Omega – prelazak s Moodle 1.9 na Moodle 2.4” namijenjena je nastavnicima FFZG koji otprije koriste Sustav učenja na daljinu Omega (zasnovan na platformi Moodle 1.9) i na njemu održavaju e-kolegije. U sklopu radionice nastavnicima će biti prikazane brojne nove mogućnosti koje donosi platforma Moodle 2.4 u odnosu na postojeće rješenje, od drastično drugačijeg korisničkog sučelja, preko novih funkcionalnosti i mogućnosti, pa sve do nekih očitih nedostataka. U sklopu radionice će biti obrađene nove značajke sustava, kao i novi načini pohrane i korištenja nastavnih i drugih materijala (repozitoriji, portfolio). Polaznici će imati pristup poslužitelju na kojem se nalazi instaliran Moodle inačice 2.4. Na kraju radionice polaznici će moći napraviti sigurnosnu kopiju novog kolegija.

Preduvjeti:

Nastavnici moraju imati otvorene e-kolegije na Sustavu učenja na daljinu Omega. Nastavnici moraju imati valjane podatke za pristup AAI@EduHr elektroničkom identitetu. (Valjanost vaših podataka za AAI@EduHr možete provjeriti na adresi: https://ldap.ffzg.hr/.)

Trajanje:

Radionica traje 5 sati.

Broj polaznika:

Najviše 15 polaznika.

Prijava za sudjelovanje:

Radionice u ponedjeljak, 23. rujna i utorak, 24. rujna od 9 do 14h su POPUNJENE. Odaberite radionicu u srijedu, 25. rujna ili petak, 27. rujna!

Vaše ime i prezime (obavezno)

Vaš E-mail (obavezno)

Termin radionice za koji se prijavljujete (obavezno)