VAŽNO: Brucoši kojima ne radi AAI@EduHr elektronički identitet

U najkraćem mogućem obliku: ako vam ne radi AAI@EduHr elektronički identitet, javite se žurno na adresu e-pošte racuni@ffzg.hr. U nastavku ove obavijesti nalazi se pojašnjenje Službe za informatiku.

Dulje pojašnjenje Službe za informatiku (ako imate dodatnih pitanja za AAI@EduHr pišite isključivo na racuni@ffzg.hr):

  • većina brucoša je na dan 25.7.2020. primila elektroničku poruku s podacima o njihovom netom otvorenom AAI računu (svi za koje smo imali podatke i ispravne adrese e-pošte u tom trenutku), ali su je previdjeli, zametnuli, obrisali… pogledajte svoju e-poštu na dan 25.7.2020., možda ju pronađete
  • neki drugi brucoši su kod prijave dali svoju srednjoškolsku adresu elektroničke poste koja završava na @skole.hr, pa im podatke nismo imali kuda poslati jer, takve adrese ne bilježimo budući da često prestanu raditi odmah po maturi. Njih molimo da pošalju SMS poruku na broj 098/272700, s imenom i prezimenom, OIB-om i nekom drugom adresom e-pošte koju čitaju (gmail, yahoo, sve samo ne @skole.hr)
  • treći doista nisu primili podatke, budući da nismo dobili njihove podatke do tog 25.7.2020. (jer su zbog nekog nedostatka u dokumentaciji njihovi upisi išli kasnije, ručno i oni uopće još nemaju otvorene AAI racune), oni moraju ispuniti pristupnicu na adresi: https://webmail.ffzg.hr/pristupnica.pdf i poslati fotografiju obrasca s ispunjenim podacima elektroničkom postom na adresu racuni@ffzg.hr pa cemo račun otvoriti i poslati podatke čim provjerimo upis u studentskoj službi.