Upute za pohranu podataka studenata iz prošlih semestara i ispis studenata na e-kolegijima na sustavu Omega (nastavničke)

Poštovane nastavnice i nastavnici, objavljene su upute o tome kako pohraniti podatke o studentima prije ispisivanja iz e-kolegija. Upute postoje u tekstualnom i video obliku. Ove upute namijenjene su nastavnicima koji žele pohraniti podatke o prošloj studentskoj aktivnosti prije nego ispisu studente iz e-kolegija i pripreme ga za izvođenje nastave u novom semestru. Ovo posebno vrijedi za e-kolegije održane u ljetnom semestru ak. god. 2019/2020. jer će se studenti željeti ispisati s početkom nastave u zimskom semestru ak. god. 2020/2021. (jer im stari/položeni/dovršeni e-kolegiji smetaju i ne trebaju). Upute možete pogledati / pročitati ovdje:
https://cpeu.ffzg.unizg.hr/?page_id=2555 Ovaj postupak (arhiviranja podataka) bi trebao prethoditi masovnom ispisivanju studenata iz vaših e-kolegija, za što također postoje upute u tekstualnom i video obliku: https://cpeu.ffzg.unizg.hr/?page_id=2594 U tim uputama je prikazano kako odjednom ispisati veći broj studenata (odnosno sve, bez obzira na njihov broj).